Over mij

Hoi!
Mijn naam is Adrie van der Wijst, 61 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in Zuid- Holland genaamd Driebruggen, maar ik woon nu al langere tijd  in Ermelo. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de mens en heb daar inhoud aan gegeven door te gaan werken in de zorg.  Ik heb dan ook in verschillende gebieden binnen de zorg gewerkt. Ik ben begonnen als A- en B verpleegkundige in het ziekenhuis, vervolgens in de reguliere en psychiatrische thuiszorg. In 2006 heb ik mijn diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald en heb ik in de ambulante jeugdzorg als gezinsbegeleidster en als maatschappelijk werker in de psychiatrie gewerkt.

Momenteel werk ik als POH GGZ ( praktijkondersteuner huisarts geestelijke gezondheidszorg), in het gezondheidscentrum in Harderwijk.

Naast mijn werk ben ik echtgenote en moeder van 3 volwassen kinderen. Als ik niet werk loop ik graag met mijn hond in het bos en houd ik ervan om  gezellige dingen te doen met familie en vrienden.

Mensen die mij kennen omschrijven mij als nuchter, toegankelijk en betrouwbaar.

Waarom de MatriXmethode?

In 2015 ben ik als POH GGZ gaan werken in de huisartspraktijk. Er kwamen allerlei mensen met diverse klachten en problemen bij mij en met alle gesprekstechnieken en methodes die ik geleerd had, probeerde ik mensen te helpen. Ik bleef het gevoel houden dat ik “iets “miste, ik wilde meer voor de mensen betekenen en niet steeds door verwijzen naar een psycholoog. Mensen wilden dit vaak ook liever niet, die wilden ook liever van mij effectieve en snelle oplossingen. Ik hoorde via via van de MatriXmethode en in 2018 besloot ik de opleiding te volgen. Ik vond het eerst wel wat vreemd, omdat de opleiding anders was dan wat ik tot dan toe had gevolgd, maar al snel merkte ik zelf het effect van deze methode. Ik verbaasd over de eenvoud en al snel ging ik het inzetten in de praktijk en ik merkte bij de patienten hetzelfde effect. Ik kreeg er steeds meer plezier in en werd enthousiaster en dat heeft er toe geleid dat ik deze methode in de huisartspraktijk nog heel vaak inzet, maar ook anderen de mogelijkheid wil bieden om kennis te maken met de MatriXmethode. 

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kan ik je helpen?
Stel gerust je vraag....