Jouw Hoofdzaak

JOUW HOOFDZAAK is ontstaan omdat ik in mijn werk als POHGGZ ( praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg), ontdekte dat de MatriXmethode bijzonder effectief is bij diverse problemen.

Het zijn meestal niet de feiten waar je aan lijdt. Het zijn vaker de belevingen die gebeurd zijn in het verleden, of de doemscenario’s die je in de toekomst voor je ziet, waar je last van hebt.

De MatriXmethode helpt je door het stellen van de juiste vragen en met behulp van jouw creatieve brein, de beleving te veranderen. Je hoeft hiervoor niet creatief te zijn, zoals veel mensen denken. Het maakt het wel makkelijker als je beeldend kunt denken.

Omdat ik in de huisartspraktijk veel mensen zie die baat hebben bij de MatriXmethode , heb ik deze website gemaakt. Ik heb de website JOUW HOOFDZAAK genoemd, omdat je zult merken dat je zelf in staat bent de issues in jouw hoofd te veranderen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo,
Kan ik je helpen?
Stel gerust je vraag....